Vegan tzatziki (vegan, whole foods, olievrij)

 
vegan-tzatziki-vegan-whole-foods-olievrij.jpg

Vegan tzatziki

Ingrediënten

  • 250 ml ongezoete sojayoghurt
  • 2 el verse dille, fijngehakt
  • 1 el geblende citroen
  • 3 t look, geperst
  • snuif zwarte peper

Werkwijze

Meng alle ingrediënten. Bewaar tot 3 dagen in de koelkast.

Variatietip

Voeg naar smaak fijngehakte bieslook, lente-ui of komkommer toe.


Vegan tzatziki (vegan, whole foods, oil free)

Ingredients

  • 250 ml (1 cup) unsweetened soy yoghurt
  • 2 tbsp fresh dill, finely chopped
  • 1 tbsp blended lemon
  • 3 cloves garlic, minced
  • a pinch of black pepper

Instructions

Combine all of the ingredients in a small bowl. Keep in the fridge for up to three days.

Variations

Add finely chopped chives, scallions or cucumber to taste.


Recept geprobeerd? Zien we graag! Tag ons op Instagram met @wildgroeimag of #wildgroei.


Meer sauzen en spreads