Oosterse 'kip'-kruiden (vegan, whole foods, zonder suiker of zout)

 
oosterse-kipkruiden-vegan-whole-foods-zonder-suiker-zout.jpg

Oosterse ‘kip’-kruiden

Dit snelle recept voor Oosterse ‘kip’-kruiden is ideaal als bouillonpoeder, in curry’s of in tempehmarinades.

Ingrediënten

  • 1 el korianderpoeder
  • 1 el kurkumapoeder
  • 1 tl lookpoeder
  • 1/2 tl gemberpoeder
  • 1/2 tl cayennepeper
  • 1/2 tl kaneel
  • 1 tl geplet mosterdzaad
  • 1 tl uipoeder
  • 1/4 tl paprikapoeder
  • 1/8 tl zwarte peper
  • 1/2 tl laospoeder (Thaise gember)

Recept geprobeerd? Zien we graag! Tag ons op Instagram met @wildgroeimag of #wildgroei.


Meer Basisrecepten