Natuurlijk gezoete barbecuesaus (vegan, whole foods, olievrij)

 
natuurlijk-gezoete-barbecuesaus-vegan-whole-foods-olievrij-suikervrij.jpg

Natuurlijk gezoete barbecuesaus

Ingrediënten

  • 400 g tomatenpuree
  • 150 ml water
  • 50 ml balsamicoazijn (Niet geklaard met dierlijke producten)
  • 1 tl mosterd
  • 3/4 tl lookpoeder
  • 1 tl gerookt paprikapoeder
  • 25 g Deglet Nour-dadels

Werkwijze

  1. Breng alle ingrediënten zacht aan de kook in een steelpan zonder deksel. Laat ze 30 minuten indikken.
  2. Mix met een blender tot een gladde saus.
  3. Laat de saus afkoelen en bewaar ze tot vijf dagen in een luchtdichte pot in de koelkast.

Recept geprobeerd? Zien we graag! Tag ons op Instagram met @wildgroeimag of #wildgroei.


Meer sauzen en spreads