Groene pesto (vegan, whole foods, olievrij, glutenvrij)

 
groene-pesto-vegan-whole-foods-olievrij.jpg

Groene pesto

Dit recept voor olievrije pesto is handig om restjes groen die lastig te bewaren zijn op te maken of in te vriezen.

Voor 1 portie.

Ingrediënten

  • 25 g groen: boerenkool, spinazie, rucola of basilicum
  • 20 g verse basilicum
  • 50 g pitten of noten: zonnebloempitten, pijnboompitten, cashewnoten of walnoten
  • 2 t look
  • 5 el water
  • peper
  • 1 el geblende citroen
  • 2 el voedingsgist
  • 1 tl witte miso

Werkwijze

  1. Mix alle ingrediënten in de blender.
  2. Voeg eventueel extra water of kookvocht toe om aan te lengen.

Recept geprobeerd? Zien we graag! Tag ons op Instagram met @wildgroeimag of #wildgroei.


Meer basisrecepten