Zelf koekkruiden mengen

Zelf koekkruiden mengen

Koekkruiden (of speculooskruiden) kan je zo in de winkel kopen, maar de kans is groot dat je de ingrediënten gewoon in de kast hebt staan. Hieronder vind je een basisrecept, voeg er naar smaak ook anijs, koriander, witte peper en/of gedroogde sinaasappelschil aan toe.

  • 10 tl kaneel
  • 3 tl kruidnagel
  • 3 tl nootmuskaat
  • 1 tl kardemom
  • 1 tl gember

Deze kruiden gebruik je in de rooiboscake met cashewcrumble, zoete-aardappelcitruswafels, frangipane energierepen en cashewspeculoospasta.


Related Posts

Cashewspeculoospasta

Cashewspeculoospasta

De bumper van m’n ouders’ Lancia Delta hing los en de verf was van de zijkant. Ik was vergeten dat je eerst achteruit moet voor je uit een parkeerplek draait. […]

Seitangebraad

Seitangebraad

Seitan die je zelf maakt is lekkerder, goedkoper en minder blubberig dan die uit de winkel. Lekker als broodbeleg, in een lasagne of als aperitiefhapje.



5 thoughts on “Zelf koekkruiden mengen”

Schrijf een reactie